jaartraining

Jaar 1

Nadat je een energy clearing workshop en/of retraite met mij hebt gevolgd kun je doorstromen naar dit jaar om deze wijze van energetisch leven verder te verkennen, verfijnen en integreren in je leven.

In dit jaar verdiep je niet alleen je kennis over energy clearing maar werken we ook 12 maanden aan je energiesysteem om deze op te schonen, te ontspannen en opnieuw in te richten. Gedurende deze periode ben je toegewijd aan je eigen beoefening en participeer je actief in de tweemaandelijkse editie van The Invitation voor Realease Academy studenten.

Kennis & Skills

1- daagse Personal Clearing Workshop

In de ééndaagse workshop leer je de grondbeginselen van energy clearing en hoe je deze toepast om jezelf en anderen, zowel in persoon als op afstand, energetisch te reinigen.

1- daagse Space Clearing workshop

De tweedaagse space clearing workshop geeft je de kennis en praktische vaardigheden om ruimtes energetisch te reinigen. hiermee ben je in staat om een woon- en/of werkomgeving energetisch te reinigen.

7-daagse Energy Clearing Retraite (Italië of Nederland)

Deze week vergroot en verdiept je kennis en ervaring met energy clearing in de breedste zin van het woord. Niet alleen leer en oefen je veel maar we gaan ook diep de schaduw in met de toepassing van systemic energy clearing waarbij we systemisch werk gebruiken om het onbewuste bewust te maken. Je hebt in de retraite een plek op een 1-persoonskamer.

Online masterclasses: 4x/jaar

In deze online masterclasses ga ik, of een gastspreker, dieper in op verschillende thema’s rondom energy clearing en is er de gelegenheid om vragen te stellen en bij te dragen. We zullen in online break out rooms ook met elkaar oefenen.

Energetic Support van Juno

Vrije Vrijdag : 52x wekelijkse persoonlijke clearing op afstand

Gedurende het gehele jaar ontvangen je iedere week, dus 52X een persoonlijke clearing op afstand. Dit helpt je over tijd om steeds eer spanning los te laten en ruimte in je systeem te creëren om radicaal om te gaan met je ervaringswereld.

Systemic Energy Clearing; 90 minuten in person, 4x in Juno’s praktijk in Noordwijk

In deze sessies zie ik je in mijn praktijk in Noordwijk en duiken we met systemisch werk, Voice Dialogue, Geweldloze Communicatie en Energy Clearing diep in je onderbewuste en maken we ruimte voor stromende levensenergie, diepere rust en helderheid.

Online mentoring sessie: 4x/jaar, 90 minuten

Hier checken we in, kijken we waar je staat in je beoefening en bespreken we hoe je deze way of life nog meer kunt beoefenen, ruimte kunt geven en integreert. Er is in deze sessies volop ruimte voor je persoonlijke reis, je kunt vragen stellen en maken we de weg vrij voor inspiratie, energie en daadkracht.

Zelfbeoefening & Community

The Invitation voor Realease Academy Studenten; 6x/jaar

Exclusief voor studenten is er zes keer per jaar een speciale Realease Academy editie van The Invitation. In deze online community komen we samen om te leren, uit te wisselen en te participeren. Hier gebruiken we de collectieve kracht van onze compassievolle harten om te verdiepen en er voor elkaar te zijn met bewustzijn en compassie, Hier komen studenten samen om hun beoefening te verdiepen en te verrijken en is Juno actief en beschikbaar met kennis, ervaring en compassie!

Investering

Voorwaarde voor inschrijving

1-daagse personal clearing workshop of 2-daagse personal clearing of energy clearing retraite met Juno. Je hebt mijn boek ‘The Invitation’ gelezen, deze ontvang je na aanmelding van de jaartraining.

Kosten en aanmelding

Meer weten? Boek vrijblijvend een kennismakingsgesprek