Persoonlijk Energiewerk

Een persoonlijke clearing helpt je ​​systeem om spanning te ontladen waardoor je kunt ontspannen, herstellen en meer ontvankelijk bent voor de flow die rust, helderheid en energie brengt.

Geschat wordt dat ongeveer 95% van wat bepaalt hoe je op het leven reageert, afkomstig is van onbewuste conditionering. Deze programmering is een complexe mix van factoren die voortkomt uit genetica, je familiesysteemlijn, parallelle levenservaringen en wat je hebt meegemaakt in de beginjaren van je leven. Dit creëert een rijke verscheidenheid aan geconditioneerde reacties, overlevingsstrategieën, patronen, sympathieën, antipathieën, oordelen, angsten, ontkenningen en gezichtspunten, die elk een creatieve kracht zijn in de realiteit waarin je je bevindt. De uitdaging hier is dat deze reacties afkomstig zijn van de onderbewuste delen in jou. Je ervaart de symptomen maar hebt geen inzicht in of controle over deze belemmerende manieren van reageren op het leven.

En niet alleen dat, door op een bepaalde manier met het leven om te gaan, bouw je een toxische energetische lading op rond wat je ervaart, je lichaam ervaart dit als stress. Deze lading wordt gegenereerd door het leven persoonlijk te nemen, te begrijpen en te willen fixen.

Vrije Vrijdag

Wekelijkse clearing op afstand

Gedurende een maand ontvang je elke vrijdag een persoonlijke clearing op afstand. Dit helpt je om over tijd spanning te verminderen die je door het wekelijkse ritme niet weer zo snel opbouwt. Dit brengt je meer flow, energie en rust.

Energy Clearing

Video consult

Dit energy clearing consult via videobellen is een sessie waarbij ik dieper kijk en werk in de energie van je compassievolle hart, lichaam en subtiele energievelden. Dit is een krachtige gevoelservaring waarbij ook zelf je bewustzijn en compassie verfijnt en aanscherpt.

Systemic Energy Clearing

Consult in de praktijk

In de sessie in mijn praktijk in Noordwijk duiken we diep in het onderbewuste om ruimte te geven aan dat wat je niet weet of kent maar wel een grote rol speelt in hoe je leven nu is. De combinatie van systemisch werk en energy clearing herstelt de eenheid door schaduwkanten uit te nodigen en deze tegelijkertijd met bewustzijn en compassie te omarmen.