The Invitation

Jouw favoriete probleem. Datgene waar je mee worstelt, veel over nadenkt, je zorgen om maakt, wat je afremt, klein maakt en ontkracht. Dat ene ding wat maar niet weg gaat en steeds weer terugkomt in de meest (on)voorspelbare mensen, situaties en plekken.

Zeven dagen lang ga je dit favoriete probleem verwelkomen en omarmen met bewustzijn en compassie. Dat is The Invitation!

Je registreert hoe het je laat voelen en wat dat ook is, je laat het zijn, zonder het te willen veranderen! Je neemt het niet persoonlijk, gaat niet uitzoeken van wie het is , waarom het er is, wanneer het is begonnen, wat het betekent en waar het vandaan komt. En je gaat het ook niet proberen om te fixen omdat je er zo snel mogelijk vanaf wilt of dat je het zo lang mogelijk wilt vasthouden.

Deze 3 simpele stappen brengen je daar:

  1. Stel je zelf zo vaak mogelijk op een dag de vraag; ” wat leeft er nu in mij?”
  2. Visualiseer je ‘favoriete probleem’ en registreer wat je waarneemt via je zintuigen; registreer gevoelens, emoties, fysieke sensaties en gedachten.
  3. Laat deze zijn zoals ze zijn, zonder ze te willen veranderen.

Waar bewustzijn en compassie samenkomen wordt een sleutel gesmeed die past op de deur van je compassievolle hart. Als je die ruimte binnengaat ben je uit de mind en de dynamiek van polarisatie en dualiteit.

In het domein van het hart word je herinnerd aan de eenheid, inclusiviteit en een hartelijk welkom van alle aspecten van het leven. Hiertoe nodigt het leven je voortdurend uit. Om alles wat je ervaart via je binnenwereld volledig waar te nemen en compleet te laten zijn zoals het is, zonder het te willen veranderen.

Hiermee ontlaad je de spanning en kracht van de trigger reactie, verander je op het diepste niveau hoe je met je ervaringswereld omgaat en word je een levende uitnodiging voor je omgeving om ook in die ruimte van heelheid te stappen.

Wat valt je op als je dit doet? is je reactie minder intens, duurt het korter en zie je het eerder aankomen? Wordt je je er bewust van dat wat je ervaart niet de schuld is van de ‘ander’ maar dat je last hebt van hoe jouw systeem bewust en onbewust reageert op wat er gebeurt? Merk je dat het conflict in en om je heen oplaait of juist zachter wordt? Kom je er achter dat je probleem zo favoriet is door hoe je er steeds mee bent gegaan?

Doordat je daar nu op zo’n wezenlijk manier naar kijkt en mee debat is je favoriete probleem hopelijk niet langer favoriet of zelfs wel als sneeuw voor de zon verdwenen. En uiteraard geldt dat voor alle problemen, klein of groot, individueel of collectief.

The Invitation in 7 dagen

Je bent van harte uitgenodigd om via Facebook aan te sluiten bij The Invitation Community en via Instagram The_Invitation_Community mee te doen aan The Invitation. Het is altijd gratis.

Hier zal Juno dagelijks een video posten die je meer inzicht geeft in wat er gebeurt, vind je praktische tips hoe je dit tijdens de 7 dagen in je leven toepast en integreert en help ik je om op te merken waar de verandering waar te nemen is.

Dit is ook de plek waar je je ervaringen met The Invitation kunt delen, vragen kunt stellen en je anderen kunt helpen of zelf geholpen kunt worden met jouw favoriete probleem.

Gelimiteerde smaragdgroen/goud editie

The Invitation

Als niets hoeft te veranderen, verandert alles.

The Invitation is een uitnodiging om op radicaal andere wijze met je ervaringswereld om te gaan. Met een verbluffende eenvoud verschaf je jezelf toegang tot de intelligentie van je compassievolle hart en leer je je energiesysteem te ontladen en opnieuw op te voeden.