Zakelijk

Energie, ook wel Chi of levenskracht genoemd, ligt ten grondslag aan elk aspect van onze realiteit. Alles in de wereld kan worden gezien als energie, informatie of frequentie. Net zoals een stroom van water kan energie stromen, stagneren, voeden, vernietigen, eroderen of polijsten. Vrij stromende energie in organisaties vormt de basis voor harmonieus teamwerk, soepel lopende projecten en bloeiende bedrijven.

Energetisch gezien is uw organisatie een zeer complex systeem van interactie en onderling afhankelijke factoren, het meest voor de hand liggend de mensen en de omgeving. Wanneer energie stagneert en op een harmonieuze manier stopt met stromen, ontstaan ​​er problemen, stress en afnemende resultaten, zowel bij het personeel als in de organisatie.

Energie is onzichtbaar, maar omringt en doordringt ons evengoed. Je kunt geen elektriciteit zien, maar als je op de schakelaar drukt, gaat het licht aan. Werken met energie in uw bedrijf is hetzelfde. Een Realease zakelijke clearing kan uw organisatie in een meer winstgevende en coherente stroom brengen en uw organisatie middels training leren hoe u daar kunt blijven. Wanneer uw bedrijf in deze ‘flow’ zit, zullen vanzelf positieve resultaten volgen.

Flow

Wanneer de energie in uw organisatie op een meer harmonieuze manier ‘stroomt’, werkt het bedrijf beter als een team, net als een goed onderhouden machine.

Resultaten ontvouwen zich met minder inspanning en ze worden op een organische manier bereikt. Al het leven op aarde heeft een natuurlijk ritme wanneer het de kans krijgt, er is dan de mogelijkheid dat het leven stroomt en uw organisatie harmoniseert met haar omgeving. Breng uw bedrijf in deze ‘flow’ en ervaar zelf de waardevolle effecten.

Ondanks het vloeiende en onzichtbare karakter van flow is het een meetbare kracht in organisaties. Mensen en organisaties in flow rapporteren meer helderheid, moeiteloosheid en concentratie. Individuen binnen een organisatie in ‘flow’ voelen zich niet los van hun acties; ze zijn één met hun prestaties. Dit gevoel van eenheid kan zich uitbreiden naar de omgeving van een persoon en naar een hele groep mensen die samenwerkt.

Realease zakelijke clearing

Wat zijn de situaties en signalen die laten zien dat de energie voor jou niet optimaal werkt? Wat voor problemen ontstaan ​​er als energie stagneert of vastloopt?

Een paar voorbeelden:

  • Hoge(re) ziekte- en burn-out gevallen onder werknemers;
  • Conflicten tussen ‘persoonlijkheden’ en teams op de werkplek;
  • Dalende productiviteit, efficiency en winstgevendheid.
  • Constante, terugkerende problemen die de energie van personeel en management opslokken.

De meeste problemen vinden hun oorsprong in onderliggende energiepatronen en verstoringen in de ‘flow’ van energie. Dit is waar een zakelijke energie clearing van uw bedrijfspand, werknemers en situaties kan helpen.

Zakelijke Energy Clearing op maat

Los van de energy clearing van een bedrijfspand en/of werknemers kan een clearing   beweging brengen in een vastzittend conflict,  helderheid en richting geven in creatieve processen of werknemers met gezondheidsuitdagingen ondersteunen bij herstel en re-integratie.