jaartraining

Jaar 2

Kennis & skills

Case studies

Energetisch support

Community

Dit jaar focust op hoe je je eigen energy clearing praktijk start en succesvol uitbouwt of hoe je clearing inzet als leidend principe in een reeds bestaande onderneming. Je verdiept je kennis en inzichten over de rol die levensenergie speelt in de constellatie van jou als ondernemer, de plek van waaruit je werkt en de context van de diensten en/of producten die je aanbiedt.

Alle energetische ondersteuning die je van mij ontvangt is erop gericht je daarin te steunen en ruimte te maken voor de flow die leidt tot vervulling en overvloed. Een uniek case study process geeft je mijn persoonlijke terugkoppeling over de betaalde consulten die je dit jaar voor klanten uitvoert. In dit jaar is er ook een space clearing field trip onder mijn begeleiding.

Kennis & Skills

1- daagse Personal Clearing Workshop

In de ééndaagse workshop leer je de grondbeginselen van energy clearing en hoe je deze toepast om jezelf en anderen, zowel in persoon als op afstand, energetisch te reinigen.

2- daagse Space Clearing workshop

De tweedaagse space clearing workshop geeft je de kennis en praktische vaardigheden om ruimtes energetisch te reinigen. hiermee ben je in staat om een woon- en/of werkomgeving energetisch te reinigen.

7-daagse Energy Clearing Retraite (Italië of Nederland)

Deze week vergroot en verdiept je kennis en ervaring met energy clearing in de breedste zin van het woord. Niet alleen leer en oefen je veel maar we gaan ook diep de schaduw in met de toepassing van systemic energy clearing waarbij we systemisch werk gebruiken om het onbewuste bewust te maken. Je hebt in de retraite een plek op een 1-persoonskamer.

Online masterclasses: 4x/jaar

In deze online masterclasses ga ik, of een gastspreker, dieper in op verschillende thema’s rondom energy clearing en is er de gelegenheid om vragen te stellen en bij te dragen. We zullen in online break out rooms ook met elkaar oefenen.

Space Clearing field trip: 2 x/jaar op locatie in Nederland

Onder begeleiding van Juno bezoek je in jaar 2 twee keer een bijzonder pand waar je je space clearing skills en -ervaring traint, verdiept en verrijkt.

Case studies

Case studies: 12x space- & personal clearing

In jaar 2 doe je 12 betaalde space- & personal clearing opdrachten voor cliënten. Deze opdrachten werk je volledig uit als een case study waarbij je het gehele proces nauwkeurig documenteert. Ik kijk mee en tune in via je uitgewerkte cases study en geef je betekenisvolle en inhoudelijke feedback. Ik heb in dit proces ook contact met jouw cliënt om van hen feedback te krijgen over het consult. Dit case study proces is enorm waardevol om je inzichten en praktijkervaring te verrijken en verdiepen.

Energetic Support

Vrije Vrijdag : 52x wekelijkse persoonlijke clearing op afstand

Gedurende het gehele jaar ontvangen je iedere week, dus 52X een persoonlijke clearing op afstand. Dit helpt je over tijd om steeds eer spanning los te laten en ruimte in je systeem te creëren om radicaal om te gaan met je ervaringswereld.

Systemic Energy Clearing; 90 minuten in person, 4x in Juno’s praktijk in Noordwijk

In deze sessies zie ik je in mijn praktijk in Noordwijk en duiken we met systemisch werk, Voice Dialogue, Geweldloze Communicatie en Energy Clearing diep in je onderbewuste en maken we ruimte voor stromende levensenergie, diepere rust en helderheid.

Online mentoring sessie: 4x/jaar, 90 minuten

Hier checken we in, kijken we waar je staat in je beoefening en bespreken we hoe je deze way of life nog meer kunt beoefenen, ruimte kunt geven en integreert. Er is in deze sessies volop ruimte voor je persoonlijke reis, je kunt vragen stellen en maken we de weg vrij voor inspiratie, energie en daadkracht.

Community

The Invitation voor Realease Academy Studenten; 6x/jaar

Exclusief voor studenten is er zes keer per jaar een speciale Realease Academy editie van The Invitation. In deze online community komen we samen om te leren, uit te wisselen en te participeren. Hier gebruiken we de collectieve kracht van onze compassievolle harten om te verdiepen en er voor elkaar te zijn met bewustzijn en compassie, Hier komen studenten samen om hun beoefening te verdiepen en te verrijken en is Juno actief en beschikbaar met kennis, ervaring en compassie!

More info

Voorwaarde voor inschrijving

Jaar 1 van de Realease Academy jaartraining.

Kosten en aanmelding

Meer weten? Boek vrijblijvend een kennismakingsgesprek