Datum

01 mrt 2024
Verlopen!

Tijd

09:30 - 17:30

LOST&FOUND dagretraite voor koppels

De liefde bracht jullie op mysterieuze wijze bij elkaar. You fell in love, letterlijk! Als je verliefd bent is het de normaalste zaak van de wereld om elkaar te zien voor wie je werkelijk bent, is communicatie moeiteloos, de verbinding diep en intimiteit gepassioneerd. En net als alles in het leven is deze fase tijdelijk. Misschien kwamen er kinderen, ging je voluit voor je carrière of zorgde je bewustzijnsontwikkeling voor een ogenschijnlijke afstand tussen jullie. De grote liefde die jullie bij elkaar bracht verbindt jullie nog steeds maar je voelt beide de stagnatie en onmacht om jullie relatie vlot te trekken. Of het gaat allemaal best lekker maar jullie zijn toe aan een volgende stap, een verdieping in jullie samenzijn.

Waar staan jullie nu? Wat is de zichtbare en onzichtbare dynamiek in jullie relatie? Hoe kun je er met bewustzijn en compassie voor elkaar zijn? Kun je echt jezelf zijn, de ander zien en elkaar dragen? En hoe formuleer je je behoeftes zo helder en zonder verwijt dat je kunt bijdragen aan elkaars levensgeluk?
Eva en Juno nemen je deze dag mee op een fascinerende reis door het bewuste en onbewuste krachtenspel van jullie relatie. Via Voice Dialogue, Relatie Opstellingen (systemisch werk), Energy Clearing en Geweldloze Communicatie geven we je enerzijds de praktisch toepasbare tools maar ook de directe ervaring hoe het is om vanuit authenticiteit te verbinden, in te voelen en te communiceren over wat er in je leeft en wat er nodig is om jullie relatie weer levend, vervullend en betekenisvol te maken!

Over ons.
8 jaar geleden sloeg de spreekwoordelijke bliksem bij ons in, er was geen ontkomen aan. Het was voor allebei de oproep om op een ‘rollercoaster liefdesavontuur’ te gaan. De herkenning, connectie en liefde waren enorm maar er werden ook gelijk diepe schaduwstukken aangeraakt. We zijn heel wat bochten omgegaan, hebben afstand genomen en elkaar steeds weer gevonden. We hebben geleerd dat als de liefde diep genoeg is er altijd ‘common ground’ is om weer verder te kunnen. Nu is er rust, we hebben geen idee hoelang het duurt, en we voelen allebei dat er bewustzijn, skills en bereidheid is om altijd onze stukken aan te kijken en elkaar echt te zien; the good, the bad en zeker ook the ugly! We hebben een weg gevonden om ervoor onszelf en elkaar te kunnen zijn en wat we daar allemaal in hebben geleerd, ervaren en toepassen willen we graag met je delen!

Over Eva:
Als je Eva al kent weet je wat haar bijzondere talenten zijn; liefdevol, invoelend, eerlijk, direct, open en glashelder! In een split second heeft ze door wie je bent, waar de crux zit en wat er nodig is om verder te komen. Eva is Integral Pelvic therapeut (www.womansworth.nl), moeder en werkt dagelijks met vrouwen. Haar brede levenservaring, specialisatie in vrouwenwerk, ¬gecombineerd met haar loepzuivere invoelingsvermogen maken haar tot een krachtige space holder en facilitator in workshops en retraites.

Over Juno
Juno is energetisch therapeut, docent, spreker, auteur en vader. De afgelopen 25 jaar heeft hij toegewijd aan het in kaart brengen van de energetische wetmatigheden van bewustzijn en compassie en hoe je die praktisch toepast in je dagelijkse leven. Zijn werk en leven zijn één geheel. In 2020 startte hij The Invitation, een gratis online community project waarin 10.000 mensen een uitgelijnde energetische beoefening doen voor zichzelf, hun directe omgeving en het collectief. Juno geeft workshops, retraites en lezingen over energiewerk en begeleidt stilteretraites in Italië.

Locatie en tijden en inschrijving.
Er is ruimte voor maximaal 12 koppels!
Datum en tijden: Vrijdag 1 maart 2024 | 09:30-17:30 uur.
Locatie: Moon’s Farm (https://www.moonsfarm.nl) in Noordwijk (ZH)

Inschrijven.

Prijs: €384 per persoon inclusief 21% BTW, inschrijving is uitsluitend voor koppels.
Betaling in 3 gelijke termijnen zonder rente (december-januari-februari) is mogelijk, email juno@junoburger.com.
Een zakelijke factuur is mogelijk.
Biologische-vegetarische lunch, koffie, thee en versnaperingen zijn inbegrepen.
Annulering; wanneer je langer dan 2 weken voor de workshop annuleert, kun je kosteloos doorschuiven naar een volgende datum. Een refund is niet mogelijk.
Klik de groene ‘Ticket’ knop rechts bovenaan deze pagina om jullie plek te boeken.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.