Datum

23 mrt 2024
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

€ 199,00

1-daagse Persoonlijke Clearing workshop

Tijdens dit 1-daagse programma verander je volledig je relatie ten opzichte van wat je voelt, denkt en ervaart. Door af te stemmen op jezelf, anderen en situaties die ogenschijnlijk buiten jezelf liggen, wordt je je bewust waar en wanneer je in verzet bent tegen datgene wat zich aandient. Je ontwikkelt je vermogen om bewuster subtiele energieën waar te nemen en leert compassie te gebruiken als ontmaskering van de illusie dat hetgeen je ervaart persoonlijk is.
We onderzoeken de mogelijkheid dat er wellicht niet zoiets bestaat als een negatieve gedachte of emotie maar dat de wijze waarop wij daarmee omgaan deze negatief maakt. De toepassing van deze realisatie brengt een energetische shift teweeg vanuit persoonlijke verkramping naar grenzeloosheid met het leven. Deze verschuiving is onmiddellijk voelbaar voor je zelf en anderen. Die zachte kracht, waarbij je jezelf beschikbaar maakt om datgene wat zich aandient te doorzien voor wat het werkelijk is, brengt verlichting op twee vlakken, Door het verzet in jezelf te transformeren leef je vrijer, tegelijkertijd ben je met bewustzijn en compassie beschikbaar voor anderen om moeiteloos spanning voor hen te los te laten.

Met deze manier van zijn kun je voor jezelf en anderen direct spanning ontladen en voorkomen dat je deze in de toekomst opnieuw opbouwt. Structureel spanning loslaten en niet langer opbouwen rondom dezelfde thema’s en patronen herstelt je energiesysteem en maakt het krachtiger.
Deze bijzondere dag maakt je bewust van de dynamiek van energie uitwisseling tussen jezelf en het leven, onderlinge relaties en situaties. Je krijgt praktische tools om deze realisaties direct toe te passen op jezelf, anderen en situaties dichtbij en op afstand.
RealEase gaat niet over het manipuleren van de werkelijkheid, maar over je vermogen om daar bewust en zinvol mee om te gaan. Het zoeken naar iets anders dan ‘dit’ kan wegvallen en wat overblijft is het leven zelf, direct en ongefilterd. Dat is vrijheid!

Locatie en tijden.

  • Deze RealEase workshop wordt gegeven bij Moon’s Farm (https://www.moonsfarm.nl) in Noordwijk (ZH)
  • Tijden: 10:00-17;00.
  • Biologische-vegetarische lunch, kofiie, thee en versnaperingen zijn inbegrepen.
  • Annulering en verplaatsen: Wanneer je langer dan 48 uur voor de workshop annuleert, kun je kosteloos doorschuiven naar een volgende datum. Een refund is niet mogelijk. Wanneer je korter dan 48 uur voor de workshop annuleert en doorschuift naar een volgende datum bedragen de annuleringskosten €55.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.