De uitnodiging.

‘To be loved in return’. Dat was de tekst die in grote roze neonletters in mijn bewustzijn verscheen toen ik in een mediatie de vraag stelde wat het leven van mij wil. 24 uur per dag worden we uitgenodigd om thuis te komen, om alle aspecten van onszelf mee te brengen, te onthullen, te erkennen en zonder reserves te omarmen.

Om dit te kunnen doen is het essentieel dat je perspectief op het leven verschuift. Dat je de shift maakt van de mind naar het hart, van 3D naar 5D of dat je uit een oude mythe van je afgescheiden voelen opschuift naar een nieuw verhaal van eenheid en inclusiviteit. Je wordt continu geroepen en eraan herinnerd om op de plek te komen zitten van de schepper van je eigen werkelijkheid. En wanneer je jezelf daar visualiseert en je realiseert je dat je de oorsprong bent van alles, is er dan nog iets dat je niet met open armen zou verwelkomen?

Dit betekent niet dat je opstijgt en de boel de boel kan laten. De shift maken van mind naar hart betekent dat je alles wat mind is eert en omarmt. Als je van 3D naar 5D ascendeert kun je niet op 3D neerkijken en dat zogenaamd achter je laten. Het moet meegenomen worden, aangekeken, gezien en verwelkomd. En opschuiven vanuit separatie naar eenheid vraagt de volledige erkenning van de pijn, schuld en het trauma dat de illusie van afgescheiden zijn heeft veroorzaakt. Dit is de levenskunst die we mogen beoefenen; om en volledig mens te zijn met alle uitdagingen, mogelijkheden en begrenzingen van een uniek individueel bestaan en tegelijkertijd het onbegrensde scheppende te zijn van alles waar die prachtige mens uit gemaakt is!

Je hebt alle innerlijk technologie in huis om dit te doen; je bewustzijn en je compassievolle hart. Waar die twee samenkomen wordt de sleutel gesmeed die past op de deur van je compassievolle hart. Als je die ruimte binnengaat ben je uit de mind en de dynamiek van polarisatie en dualiteit.

In het domein van het hart word je herinnerd aan de eenheid, inclusiviteit en een hartelijk welkom van alle aspecten van het leven. Het hart kan niet anders dan alles wat je ervaart via je binnenwereld volledig waar te nemen en compleet te laten zijn zoals het is, zonder het te willen veranderen.

Hiermee ontlaad je de spanning en kracht van een triggerreactie, verander je op het diepste niveau hoe je met je ervaringswereld omgaat en word je een levende uitnodiging voor je omgeving om ook in die ruimte van heelheid te stappen.

Deze 3 simpele stappen brengen je daar:

1. Stel je zelf zo vaak mogelijk op een dag de vraag; ” wat leeft er nu in mij?”

2. Neem waar wat je waarneemt via je je lichaamstaal en je zintuigen; registreer gevoelens, emoties, fysieke sensaties en gedachten.

3. Laat ze zijn zoals ze zijn, zonder ze te willen veranderen.

The Invitation – welkom favoriet probleem!
Zeven dagen lang ga je het bovenstaande toepassen op jouw favoriete probleem. Datgene waar je mee worstelt, veel over nadenkt, je zorgen om maakt, wat je afremt, klein maakt en ontkracht. Dat ene ding wat maar niet weg gaat en steeds weer terugkomt in de meest (on)voorspelbare mensen, situaties en plekken.

Zeven dagen lang ga je dit favoriete probleem uitnodigen in je compassievolle hart. Je registreert hoe het je laat voelen en wat dat ook is, je laat het zijn. Je neemt het niet persoonlijk, gaat niet uitzoeken van wie het is, waarom het er is, wanneer het is begonnen, wat het betekent en waar het vandaan komt. En je gaat het ook niet proberen op te fixen omdat je er zo snel mogelijk vanaf wilt of dat je het zo lang mogelijk wit vasthouden.

Wat valt je op als je dit doet? Is je reactie minder intens, duurt het korter en zie je het eerder aankomen? Word je je er bewust van dat wat je ervaart niet de schuld is van de ‘ander’ maar dat je last hebt van hoe jouw systeem bewust en onbewust reageert op wat er gebeurt? Merk je dat het conflict in en om je heen oplaait of juist zachter wordt? Kom je erachter dat je probleem zo favoriet is door hoe je er steeds mee bent gegaan?

Dit, een nog veel meer, zijn dingen die je op kunnen vallen en waarvan je vervolgens kunt inzien dat je eigenlijk nooit last hebt gehad van je favoriete probleem maar van hoe jij daar altijd mee om bent gegaan.

Doordat je daar nu op zo’n wezenlijk manier naar gaat kijken en je je er radicaal anders toe gaat verhouden is je favoriete probleem waarschijnlijk niet langer favoriet of zelfs wel als sneeuw voor de zon verdwenen. En dat geldt dat voor alle problemen, klein of groot, individueel of collectief.

RSVP to Life!
Je bent van harte uitgenodigd en verwelkomd door het leven zelf om vanaf 7 juli aanstaande. Via Facebook The Invitation (fb.me/welcometheinvitation)  en via Instagram WelcomeInvitation (www.instagram.com/welcomeinvitation/). Hier zal ik dagelijks een video posten die je meer inzicht geeft in wat er gebeurt, vind je praktische tips hoe je dit tijdens de 7 dagen in je leven toepast en integreert en help ik je om op te merken waar de verandering waar te nemen is. Dit is ook de plek waar je je ervaringen met The Invitation kunt delen, vragen kunt stellen en je anderen kunt helpen of zelf geholpen kunt worden met jouw favoriete probleem.

Let’s be this!

Geen reactie's

Geef een reactie