Familieconstellatie clearing

€ 512,-

Deze clearing zoomt in op de zichtbare en onzichtbare dynamiek binnen het gehele familiesysteem. Bert Hellinger, de grondlegger van familieopstellingen, ontdekte dat in de familielijn ervaringen, trauma’s en geheimen van generatie op generatie worden doorgegeven wanneer deze niet effectief zijn opgelost op het moment van overlijden. Deze ervaringen kunnen een grote en onzichtbare rol spelen in het leven van individuele familiedelen maar ook oorzaak zijn van een belemmerende dynamiek in het gehele familiesysteem. Dit kan zich uiten als onbalans, stagnatie, complicaties maar ook als ziekte.

Ik clear de levende en overleden familieleden in het familiesysteem (overgrootouders-grootouders-ouders-aanvrager-kinderen-kleinkinderen-achterkleinkinderen) en reinig energetisch het onderliggende informatieveld waarin spanning stagnerend kan werken. Deze clearing kan een direct harmoniserend effect hebben maar ook in eerste instantie een ontgiftende reactie veroorzaken. Aansluitend op de initiële clearing van de relatieconstellatie clear ik de betrokkenen op afstand voor een periode van 4 weken op vrijdag om na de eerste clearing de effecten goed te laten settelen en de bijbehorende veranderingen te integreren.

Nadat je hieronder een datum heb geselecteerd voor de constellatieclearing vul je de namen in van de betrokkenen en beschrijf je kort en bondig de aanleiding waarom je deze clearing wilt laten uitvoeren. Mocht je de namen van betrokkenen niet weten dan kan de constellatieclearing alsnog plaatsvinden via de context van het familiesysteem.

Praktisch
De clearing vindt plaats via afstemming op de namen van de betrokkenen. Er is op het moment van de constellatieclearing geen live contact via telefoon of beeldbellen, je hoeft niet thuis te zijn, iets te doen of te laten of bij elkaar in dezelfde ruimte te zijn. De constellatieclearing is geen reading maar een energetische interventie die ruimte maakt en levensenergie in beweging zet. Het accent ligt daarbij op wat de betrokkenen ervaren, niet op wat ik ervaar tijdens de clearings. Daarom krijg je van mij geen inhoudelijke feedback, ik laat je uiteraard wel weten wanneer de clearing is gedaan.