Boek: The Invitation.

Zeven jaar geleden zette ik drie weken een kruis in mijn agenda. Net zoals mijn gabber Tijn Touber dat altijd doet, dacht ik ook in één ruk een foutloos boek te schrijven dat zo naar de drukker kon. Na een week stond er geen letter op papier. Ik besloot om iedere maand bij mijn nieuwsbrief een blog te schrijven over de paradox van het compassievolle hart en de wetmatigheden van subtiele energie-uitwisseling.

Na 5 jaar stond er een grote uitgever op de stoep met een vet auteurscontract en een dik voorschot. Een jaar later waren we het nog steeds niet eens over de titel en de inhoud moest naar mijn gevoel te ver worden verwaterd. Ik gaf het contract terug en besloot verder te schrijven.

In de tussentijd had ik schrijver, journalist en redacteur Cathelijne Esser gevraagd om de redactie te verzorgen en de inmiddels meer dan 70 blogs tot een boek te maken. We hebben twee jaar lang intensief samengewerkt en, volledig terecht, heeft zij in het boek een eigen plek waarin ze beschrijft hoe het ‘behind the scenes’ voor haar was om dit avontuur samen aan te gaan. Zonder haar was dit boek er nu niet geweest en daar wordt oneindige dankbaarheid voor gevoeld!

Inmiddels had ook S2 uitgevers van Stella de Jager zich aangediend. Een uitgeverij die de zaken volledig omdraait. In plaats van dat de schrijver een schamel percentage krijgt van de boekverkoop ben je bij S2 naast auteur ook ondernemer en gaan alle opbrengsten van je gedachtegoed naar jou als auteur. Veel eerlijker!

In juni 2020 was het boek klaar en toen kwam het idee van The Invitation. Een community initiatief dat 25 jaar inzicht en ervaring in energiewerk gratis beschikbaar maakt en mensen bekrachtigt deze toe te passen voor jezelf en anderen. Inmiddels zijn er bij deze online community meer dan 6000 mensen die maandelijks de beoefening van The Invitation doen met wonderlijke resultaten. Een selectie van die ervaringen vind je op de openingspagina’s van het boek.

Vanwege het directe succes van The Invitation besloot ik het boek, dat inmiddels klaar was, helemaal om te gooien en volledig de structuur van The Invitation te laten volgen. En zo is het boek weer een jaar verder en nu echt helemaal klaar om de wereld in te gaan. Het is een praktische handleiding geworden om de eenvoudige inzichten met oneindige diepte toe te passen en tegelijkertijd inzicht te krijgen in de onderliggende dynamiek die ervoor zorgt dat het werkt. Zo worden zowel de mind als het hart gevoed met informatie, beoefening en ervaring.

Mijn hartenwens is dat het boek The Invitation ons als mensheid weer verder mag brengen. Door de schaduwkanten van het mens zijn op een wakkere en veilige manier bewust te maken, te omarmen en daarmee te integreren. De belofte die erin zit is dat The Invitation het mogelijk maakt om oude systemen, die niet langer in ons voordeel werken, te ontkrachten. Niet door ze te veroordelen of af te wijzen maar door ze te herkennen en te erkennen! Dit is ook exact de reden waarom het boek alleen via mijn website te koop is. Hierdoor kan de winst, die doorgaans verdwijnt in de zakken van machtige online webwinkels, worden aangewend voor mooie duurzame projecten zoals bijvoorbeeld Earth Today. Door je aankoop van The Invitation voeg je dus niet alleen waarde toe aan je eigen leven en dat van anderen maar heb je ook een directe stem in en invloed op systeemveranderingen!

Alles in dit boek gaat over energie en je verbinding met het scheppende. De geometrie die in de vormgeving van logo en schutbladen is toegepast, is gebaseerd op het meest oorspronkelijke raster dat het leven doet ontvouwen. Dit Kathara grid is altijd verbonden met de Bron en heeft geen energie van buitenaf nodig om zichzelf in stand te houden en uit te breiden. Je kunt deze vormen gebruiken als een meditatie en daarmee naar je zelf, anderen en het leven kijken vanuit de plek van het scheppende. Ontwerper Jarr Geerligs heeft ze gemaakt.

Tijn Touber ten slotte schreef het voorwoord.

Vanaf 1 oktober is het boek leverbaar, en als je het vóór 30 september bestelt betaal je geen verzendkosten.

Bestel het The Invitation boek hier

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.