realease academy

De Realease Academy biedt naast workshops en retraites vanaf september 2024 een meerjarig traject aan. Je kunt op ieder moment starten met een jaarprogramma dat vanaf je je aanmelding 12 maanden duurt.

De Realease Academy jaarprogramma’s zijn gebaseerd op drie pijlers:

  1. Kennis & Skills: workshops, retraites, masterclasses en space clearing field trips.
  2. Energetische support van Juno: Vrije Vrijdag (wekelijkse clearings op afstand), Systemic Energy Clearing Sessions in Juno’s praktijk, online mentoring sessies.
  3. Zelfbeoefening & Community: 2-maandelijkse editie van The Invitation, exclusief voor Realease Academy studenten.

Jaar 1

Verdieping in Energy Clearing

Nadat je een energy clearing workshop en/of retraite met mij hebt gevolgd kun je doorstromen naar dit jaar om deze wijze van energetisch leven verder te verkennen, verfijnen en integreren in je leven. In dit jaar verdiep je niet alleen je kennis over energy clearing maar werken we ook 12 maanden aan je energiesysteem om deze op te schonen, te ontspannen en opnieuw in te richten. Gedurende deze periode ben je toegewijd aan je eigen beoefening en participeer je actief in de tweemaandelijkse editie van The Invitation voor Realease Academy studenten.

jaar 2

Energy clearing practitioner & clearing in bedrijven en organisaties

Dit jaar focust op hoe je je eigen energy clearing praktijk start en succesvol uitbouwt of hoe je clearing inzet als leidend principe in een reeds bestaande onderneming. Je verdiept je kennis en inzichten over de rol die levensenergie speelt in de constellatie van jou als ondernemer, de plek van waaruit je werkt en de context van de diensten en/of producten die je aanbiedt. Alle energetische ondersteuning die je van mij ontvangt is erop gericht je daarin te steunen en ruimte te maken voor de flow die leidt tot vervulling en overvloed. Een uniek case study process geeft je mijn persoonlijke terugkoppeling over de betaalde consulten die je dit jaar voor klanten uitvoert. In dit jaar is er ook een space clearing field trip onder mijn begeleiding.

jaar 3

Deel energy clearing zelf

In dit laatste jaar wordt je voorbereid om jouw persoonlijke kennis over, begrip van en ervaringen met energy clearing door te geven in je eigen taal in bijvoorbeeld een lezing of workshop. Dit jaar draait om de belichaming van alles wat je hebt geleerd, ervaren en gerealiseerd. Dit jaar geef ik een speciale workshop rondom ‘teaching energy clearing’ en presenteer je zelf twee keer je eigen workshop personal en space clearing. Alle energetische ondersteuning is er in dit jaar op gericht om je bewustzijn en compassie nog verder te verruimen en je eigen energie en woorden hieraan te verbinden. In The Invitation community voor Realease Academy studenten krijg je in dit jaar een begeleidende rol toegewezen om je hier nog meer in te bekwamen.