realease

energiewerk

Energy Clearing is een bijzonder geavanceerde vorm van energiewerk gebaseerd op bewustzijn en compassie.

Een energy clearing lost blokkades en stagnatie op in de stroom van levensenergie en dat brengt stromende energie, helderheid en rust in je persoonlijke energiehuishouding, je gezondheid, relaties, financiën en werk. Ik bied verschillende consulten aan voor de energetische reiniging van personen, ruimtes, constellaties en bedrijven, zowel op afstand als op locatie.

Persoonlijk

Een persoonlijke clearing helpt je ​​systeem om spanning te ontladen waardoor je kunt ontspannen, herstellen en meer ontvankelijk bent voor de flow die rust, helderheid en energie brengt.

Constellatie

Een constellatieclearing brengt beweging, helderheid, rust en ruimte in de bewuste en onbewuste dynamiek binnen een relatie van twee mensen, in een gezin of een compleet familiesysteem.

Ruimtes

Een energetische reiniging van je huis brengt energie en rust terug in je woonomgeving. De flow keert terug en je huis is opnieuw een geborgen ruimte om te groeien en tot ontspanning te komen.

Zakelijk

Chi, levensenergie, ligt ten grondslag aan elk aspect van onze realiteit. Vrij stromende energie in organisaties vormt de basis voor harmonieus teamwerk, soepel lopende projecten en bloeiende bedrijven.

realease

Academy

Het meest bekrachtigend is om energy clearing zelf te leren. Iedereen heeft menselijk bewustzijn en een compassievol hart en dat betekent dat je je deze wijze van leven en werken met levensenergie kunt aanleren en ontwikkelen.

Deze ‘life skill’ is onmisbaar in het omgaan met de grote hoeveelheid prikkels die je op een dag krijgt te verwerken. Energy Clearing zelf leren vergroot en verfijnt je gevoeligheid en compassie en zorgt er ook voor dat je open en vrij kunt leven zonder dat je belast wordt door wat je ervaart.

Energy clearing kun je leren en verdiepen in een 1-daagse persoonlijke clearing-, de 2-daagse space clearing workshop of de meerdaagse Energy Clearing retraite. Ik geef lezingen over het compassievolle hart en begeleidt samen met Tijn Touber en Daphne Luttger stilte-yoga-detox retraites in Mandali-Italië.

academy

jaartraining

Vanaf september 2024 breidt de Realease Academy uit met een meerjarig traject dat bestaat uit drie jaartrainingen.

Jaar 1 is een verdiepingsjaar nadat je een workshop en/of energy clearing retraite hebt gevolgd.

Jaar 2 focust op hoe je je eigen energy clearing praktijk start en succesvol uitbouwt of hoe je clearing inzet als leidend principe in een bestaande onderneming.

Jaar 3 geeft je het fundament om deze wijze van leven en werken nog dieper te belichamen en in je eigen taal door te geven.

De Realease Academy jaarprogramma’s zijn gebaseerd op drie pijlers; kennis&skills, energetische support van Juno en zelfbeoefening&community.
Meer informatie

Komende events

Geen evenementen gevonden!

The Invitation

The Invitation is een gratis community project met als doel om je praktische en betekenisvolle handvatten aan te reiken in het omgaan met wat er in je innerlijke en uiterlijke landschap plaatsvindt.

Dit is niet alleen een waardevolle beoefening voor jezelf, tegelijkertijd zijn de 10.000 deelnemers in deze community ook voor elkaar beschikbaar met bewustzijn en compassie. En, dit krachtige veld is ook dienstbaar om het collectief te ondersteunen in het verminderen van polarisatie en het herstellen van de eenheid.

online community

Jouw favoriete probleem. Datgene waar je mee worstelt, veel over nadenkt, je zorgen om maakt, wat je afremt, klein maakt en ontkracht. Dat ene ding wat maar niet weg gaat en steeds weer terugkomt in de meest (on)voorspelbare mensen, situaties en plekken.

Zeven dagen lang ga je dit favoriete probleem verwelkomen en omarmen met bewustzijn en compassie. Dat is The Invitation!

The invitation

Het Boek

Als niets hoeft te veranderen, verandert alles.

The Invitation is een uitnodiging om op radicaal andere wijze met je ervaringswereld om te gaan. Met een verbluffende eenvoud verschaf je jezelf toegang tot de intelligentie van je compassievolle hart en leer je je energiesysteem te ontladen en opnieuw op te voeden.

Juno Burger

Ik kies de weg van het compassievolle hart.

Mijn aangeboren sensitiviteit voor subtiele energieën heeft mij in mijn leven aangezet om te leren daar zo mee om te gaan dat het mij niet belast, ik mij niet hoef af te sluiten of onbewust en onbekwaam reageer.

De afgelopen 25 jaar heb ik geïnvesteerd in het omarmen van het leven zelf. Ik gebruik bewust de tijd met mijzelf, de mensen die ik ontmoet en de plaatsen waar ik kom om uit te vinden waar ik kan verruimen, nog meer compassie kan zijn.

Laatste Blogs

  • Dr. David Hawkins creëerde de bewustzijnsschaal, een raamwerk voor het begrijpen van menselijke emoties en gedrag op basis van hun energieniveaus en f

  • In tijden van grote transities, zoals die waarin wij nu leven, vallen oude structuren bij bosjes om maar staan de nieuwe nog niet volledig op eigen be

  • Hal en Sidra Stone, twee psychologen, zijn de grondleggers van de Voice Dialogue methode en de ‘psychologie van zelven’. Het is geen therapie maar een

Laatste podcasts

  • In deze derde aflevering van de Work Happy Podcast heb ik het genoegen om Juno Burger te verwelkomen. Juno is een expert op het gebied van energie en

  • Moeiteloos bewegen vanuit bewustzijn en compassie met Juno Burger Met zijn aangeboren sensitiviteit voor subtiele energieën, heeft hij zichzelf aangel

  • Wat als eenheid de basis kan worden van alles wat je denkt, voelt en doet. Eenheid is een energie waarop je kan intappen, omdat het ten grondslag ligt